“Kan man forsvare en pædofil?”, “anekdoter fra 42 år i danske retssale”
“Hvordan får man fat i en frivillig”, “ensomhed blandt ældre – myter og fakta”

Orakler.dk tilbyder foreninger, pensionistforeninger, venneforeninger, brugerråd, sundhedsfagligt personale, Rotary klubber, menighedsråd, kort sagt alle jer, der planlægger foredrag, eller blot har behov for et oplæg til en temadag.

Klik i menuerne og bliv inspireret og fristet, vi sidder klar til at skræddersy både indhold og længde til lige netop, det du har behov for!
Vi har også pensionistvenlige priser på vores foredrag. 

Poul Gudberg:

Klik på de enkelte link for nærmere beskrivelse.

Ansættelsesret.

Hvordan forsvarer man en pædofil?

Anekdoter fra 42 år i danske retssale.

Foreningsdannelse og – drift.

Foreningsret.

Familieret.

Forvaltnings-ret.

 

Elizabeth Gudberg:

”Ledelse og rekruttering af frivillige”. 

Man hører ofte, at det er vanskeligt at tiltrække og fastholde frivillige. Min tilgang til emnet, er 12 års erfaring med at fastholde og tiltrække frivillige i alderen fra 50 år til 93 år. I de 4 kommunale centre var jeg dybt afhængig af mere end 300 frivillige. Mit foredrag fokuserer på, hvorfor vil man være frivillig, hvad skal man være opmærksom på, når man knytter frivillige til enten sin institution eller sin forening.

Foredraget henvender sig til både pensionistforeninger, efterlønsklubber, plejecentres personalegrupper, ældre- og seniorråd.

”Ensomhed blandt ældre ”Myter og Fakta”

”Folkebevægelsen mod ensomhed” kalder Ældresagen sit initiativ. Andre kalder det ”Borgernetværket i fællesskab mod ensomhed”. Fælles for alle tiltag landsdækkende eller lokalt er, at nedbringe ensomheden blandt ældre. 

Med udgangspunkt i nogle meget sigende lydklip foregår foredraget i høj grad som dialog. Hvordan gør man, hvis man har på fornemmelsen, at naboen er ensom. Er vi for berøringsangste i forhold til at kontakte naboen, overboen, underboen eller blot én man møder i supermarkedet hver dag?

Foredraget henvender sig til pensionistforeninger, efterlønsklubber, aktivitetscentre, sognegrupper, ældre- og seniorråd, brugerråd og brugerbestyrelser, personalegrupper indenfor de forebyggende sygeplejersker, hjemmehjælpere